Flamingo canvas

€ 34,95

  Met passie en vakmanschap gemaakt
  Binnen 5 werkdagen verstuurd
  Onze klanten geven ons een 9.3!

Deze echte trendy wereldkaart is een warme collage van natuur en kleurrijke flamingo's! Hij is verkrijgbaar op diverse materialen op meerdere formaten.
Selecteer het gewenste product:

* Verplichte velden

€ 34,95
 

Productbeschrijving

Hieronder krijg je door middel van foto’s, met daarbij een korte uitleg, een goede indruk van hoe onze verschillende materialen.

Wereldkaart op canvas

Een foto op canvas is een foto op schildersdoek. De foto wordt geprint op het doek en gespannen op een houten frame dat gemaakt is van spielatten. Door het doek te spannen ontstaat een soort fotoschilderij. De foto loopt door op de 2 centimeter dikke zijkanten. Om je canvas nog mooier uit te laten komen bieden we ook prachtige baklijsten aan in blank hout, wit of zwart. Bekijk ze snel hiernaast onder: lijsten en accessoires.

Lijsten en accessoires

Lijsten & Ophangsystemen

U kunt uw Wereldkaart met of zonder lijst (Let op: alleen bij canvas) en met of zonder ophangsysteem (bij bijna alle producten) bestellen. Vaak valt het aan te raden om er een lijst of ophangsysteem bij te bestellen, omdat uw Wereldkaart er een stuk fraaier van wordt. Op deze pagina maken wij u, door middel van foto’s en uitleg, duidelijk wat een lijst of ophangsysteem is en hoe dat er uit ziet.

Baklijst:

Een baklijst is alleen te bestellen bij een foto op canvas. Op bijgaande foto ziet u een voorbeeld van de verschillende kleuren baklijsten. De baklijst is bij elk formaat canvas te bestellen in blank hout, wit of zwart.

    

 

Ophangsysteem glas:

Op onderstaande foto ziet u hoe het ophangsysteem van onze foto op plexiglas er uit ziet. Zoals u ziet worden de afstandhoudertjes aan de zijkant van de glasplaat bevestigd. Dit heeft als voordeel dat er geen gaten in de foto geboord hoeven te worden. 

 

Ophangsysteem aluminium:

Het ophangsysteem voor aluminium is voorzien van een plakstrip, een schroef en een plug. Het ophangsysteem is eenvoudig door uzelf te bevestigen en zodra u dat heeft gedaan is de foto op aluminium van uw Wereldkaart eenvoudig op te hangen. Een kind kan de was doen!