Stadskaart Wenen zwart wit

€ 34,95

  Binnen 5 werkdagen verstuurd
  Haarscherpe afdruk van jouw wereldkaart
  Onze klanten geven ons een 9.3!

Dit stratenplan van het centrum van Wenen kan worden afgedrukt op verschillende materialen en formaten. Deze stadskaart van Wenen is voor liefhebbers van de historische Oostenrijkse stad. Bestel direct een stadskaart van Wenen voor aan jouw muur!

Selecteer het gewenste product:

* Verplichte velden

€ 34,95
 

Productbeschrijving

Hieronder krijg je door middel van foto’s, met daarbij een korte uitleg, een goede indruk van hoe onze verschillende materialen.

Stadskaart op canvas

Een foto op canvas is een foto op schildersdoek. De foto wordt geprint op het doek en gespannen op een houten frame dat gemaakt is van spielatten. Door het doek te spannen ontstaat een soort fotoschilderij. De foto loopt door op de 2 centimeter dikke zijkanten. Om je canvas nog mooier uit te laten komen bieden we ook prachtige baklijsten aan in blank hout, wit of zwart. Bekijk ze snel hiernaast onder: lijsten en accessoires.

Stadskaart op hout - Planken

Bij een foto op hout, opgebouwd uit planken, krijgt je pas echt het idee van een foto op hout. De vurenplanken worden aan de achterkant, door middel van twee dwarslatten bevestigd. Tussen de planken ontstaan naden, die zo klein mogelijk gemaakt worden om de foto zo mooi mogelijk weer te geven.
Stadskaart op hout - Plaat

Wanneer je kiest voor een foto op een houten plaat, ontvang je een stadskaart op een multiplex plaat. Deze plaat bestaat uit 1 geheel. Je ziet heel licht de houtnerven en eventueel aanwezige noesten in de foto terug komen. Dit is subtiel en absoluut niet storend.
Stadskaart op aluminium

Een foto op aluminium (ook wel dibond genoemd) is een strakke (met moderne uitstraling) manier om een stadskaart af te drukken. We maken gebruik van wit dibond, waardoor de achtergrond van de door u gekozen Stadskaart optimaal tot zijn recht komt.Stadskaart op glas

Iedereen die een foto op glas in het echt ziet, is er enthousiast over. Net als bij aluminium heeft een foto op glas een hele moderne en strakke uitstraling. Bestel het ophangsysteem erbij en een Stadskaart op glas spat van je muur.
Stadskaart op poster

Wil je een grote afdruk van een Stadskaart, maar wil je hier niet teveel aan uitgeven? Dan is een stadskaart op een poster het ideale product voor jou! De Stadskaart wordt gedrukt op professioneel zijdeglans fotopapier. Door deze uitstekende kwaliteit kan je er jarenlang van genieten!

Lijsten en accessoires

Lijsten & Ophangsystemen

Je kunt jouw wereldkaart met of zonder lijst (Let op: alleen bij canvas) en met of zonder ophangsysteem (bij bijna alle producten) bestellen. Vaak valt het aan te raden om er een lijst of ophangsysteem bij te bestellen, omdat jouw wereldkaart er een stuk fraaier van wordt. Op deze pagina maken wij jou, door middel van foto’s en uitleg, duidelijk wat een lijst of ophangsysteem is en hoe dat er uit ziet.

Baklijst:

Een baklijst is alleen te bestellen bij een foto op canvas. Op bijgaande foto zie je een voorbeeld van de verschillende kleuren baklijsten. De baklijst is bij elk formaat canvas te bestellen in blank hout, wit of zwart.

    

 

Ophangsysteem glas:

Op onderstaande foto zie je hoe het ophangsysteem van onze foto op plexiglas eruit ziet. Zoals je ziet, worden de afstandhoudertjes aan de zijkant van de glasplaat bevestigd. Dit heeft als voordeel dat er geen gaten in de foto geboord hoeven te worden. 

 

Ophangsysteem aluminium:

Het ophangsysteem voor aluminium is voorzien van een plakstrip, een schroef en een plug. Het ophangsysteem is eenvoudig door jezelf te bevestigen en zodra je dat hebt gedaan, is de foto op aluminium van jouw wereldkaart eenvoudig op te hangen. Een kind kan de was doen!