Roze in lijst

€ 24,95

  Binnen 5 werkdagen verstuurd
  Haarscherpe afdruk van jouw wereldkaart
  Onze klanten geven ons een 9.3!

Voor alle liefhebbers van roze onder ons: een roze wereldkaart! Deze wereldkaart past natuurlijk perfect op de meisjes kinderkamer, maar staat ook vast en zeker leuk in de woonkamer. Doordat de wereldkaart uit één kleur bestaat, oogt hij rustig en hoef je in ieder geval niet bang te zijn dat ‘ie niet goed met je interieur matcht. Deze moet je hebben!

Selecteer het gewenste product:

* Verplichte velden

€ 24,95
 

Productbeschrijving

Wereldkaart in lijst

Wanneer je een wereldkaart in lijst van Wereldkaarten.nl bestelt, haal je een prachtige kaart met een professioneel en kunstzinnig effect in huis. De wereldkaart die jij hebt uitgezocht wordt hiermee nog specialer. Dankzij de opties voor de lijst kun je de ingelijste wereldkaart in zijn geheel nog wat personaliseren. Zo kies je bijvoorbeeld zelf de kleur van de lijst uit. Je weet dus zeker dat je een originele wereldkaart op in huis haalt. Bestel vandaag nog een wereldkaart in lijst op Wereldkaarten.nl!

Unieke ingelijste wereldkaart

Een wereldkaart in een lijst is van zichzelf natuurlijk al een zeer speciaal product. Wij verzorgen jouw favoriete wereldkaart, die je kiest uit een een collectie van een groot aantal afbeeldingen, van de beste kwaliteit afdruk op poster papier. De wereldkaart poster is in verschillende formaten beschikbaar, zo ook in combinatie met een lijst. Zo kun je de wanddecoratie aanpassen naar de behoeften van je interieur. Eerst kies je natuurlijk uit onze collectie van tientallen mooie wereldkaarten je favoriet. Je kunt uit specifieke thema’s kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een kinderkamer wereldkaart, trendy wereldkaart, historische wereldkaart of gedetailleerde wereldkaart. Genoeg keuze dus. Jouw favoriete print op wereldkaart wordt nog mooier met een lijst van Wereldkaarten.nl. De afbeelding krijgt nog meer de uitstraling van een professioneel schilderij. Je zult versteld staan van het resultaat!

Jouw favoriete wereldkaart ingelijst

Allereerst heb je de mogelijkheid om zelf een wereldkaart uit te zoeken. Je kunt daarna kiezen uit meerdere formaten voor je wereldkaart poster. Met de foto en het formaat kies je uiteindelijk een wanddecoratie die past bij de behoeften van jouw interieur. Wat betreft de lijst kun je kiezen uit twee verschillende kleuren: zwart of wit. Hierbij kun je natuurlijk kiezen wat het best past bij de foto en jouw interieur. Ook kun je een passe-partout bestellen in deze kleuren. Dit is een rand om je foto heen, wat je vaak bij schilderijen ziet. Je bent van ons gewend dat onze wereldkaarten op poster, en onze andere producten, voor een lage prijs te bestellen zijn. Dat is voor een wereldkaart op poster in lijst ook het geval. Je profiteert dus van de hoge kwaliteit, de personalisatiemogelijkheden en de lage prijzen.

Lijsten en accessoires

Lijsten & Ophangsystemen

Je kunt jouw wereldkaart met of zonder lijst (Let op: alleen bij canvas) en met of zonder ophangsysteem (bij bijna alle producten) bestellen. Vaak valt het aan te raden om er een lijst of ophangsysteem bij te bestellen, omdat jouw wereldkaart er een stuk fraaier van wordt. Op deze pagina maken wij jou, door middel van foto’s en uitleg, duidelijk wat een lijst of ophangsysteem is en hoe dat er uit ziet.

Baklijst:

Een baklijst is alleen te bestellen bij een foto op canvas. Op bijgaande foto zie je een voorbeeld van de verschillende kleuren baklijsten. De baklijst is bij elk formaat canvas te bestellen in blank hout, wit of zwart.

    

 

Ophangsysteem glas:

Op onderstaande foto zie je hoe het ophangsysteem van onze foto op plexiglas eruit ziet. Zoals je ziet, worden de afstandhoudertjes aan de zijkant van de glasplaat bevestigd. Dit heeft als voordeel dat er geen gaten in de foto geboord hoeven te worden. 

 

Ophangsysteem aluminium:

Het ophangsysteem voor aluminium is voorzien van een plakstrip, een schroef en een plug. Het ophangsysteem is eenvoudig door jezelf te bevestigen en zodra je dat hebt gedaan, is de foto op aluminium van jouw wereldkaart eenvoudig op te hangen. Een kind kan de was doen!