Nieuws - WereldKaarten.nl een nieuw concept

door Arty Animals 29-06-2016 10:38

Wij van FotoCadeau.nl zijn trots, want met WereldKaarten.nl hebben we een nieuw en uniek concept in de markt gezet. En dat met een product wat al honderden jaren bestaat, namelijk: wereldkaarten.

 

Op WereldKaarten.nl kan je kiezen uit 4 categorieën wereldkaarten. Zo is er voor iedereen wat wils! Houd je van vintage, dan kies je voor de historische wereldkaarten. Zoek je iets voor op de kinderkamer of een leerzame kaart voor je kinderen, dan ga je voor de kinderwereldkaarten. De hippe wereldkaarten zijn ideaal voor het opfleuren voor je interieur en onze detail wereldkaarten zijn perfect geschikt voor de echte wereldreizigers!

 

Het unieke aan WereldKaarten.nl is, dat elke wereldkaart op verschillende materialen zoals hout, glas, aluminium en canvas te bestellen is. In de toekomst zullen er alleen maar meer materialen bijkomen. Datzelfde geldt voor onze accessoires. Op dit moment bieden wij je baklijsten, ophangsystemen en prikvlaggetjes aan, terwijl er nog veel meer accessoires op de planning staan, zoals bijvoorbeeld (schilder)ezeltjes.

 

In de toekomst zal WereldKaarten.nl uitgebreid gaan worden met stadskaarten, provinciekaarten en landkaarten. Dus blijft u liever binnen de landsgrenzen of in een bepaalde stad? Wij blijven reizen en blijven uitbreiden!

 

We hopen dat je volop geniet van jouw nieuwe wereldkaart!