Lunchtrommel met wereldkaart

€ 9,50

  Kies uit meer dan 90 wereld-, land- en stadskaarten
  Keuze uit wel 6 verschillende materialen meer dan 10 formaten!
  Onze klanten geven ons een 9.3!

Een lunchbox is voor elke scholier een must have. De nieuwe lunchtrommel met wereldkaart van Wereldkaarten.nl is voor iedereen zeer geschikt. De deksel van het broodbakje is bedrukt met een leuke wereldkaart, zo kun jij tijdens jouw lunch de plattegrond van de wereld nog eens bestuderen. Bovendien ziet de lunchtrommel er leuk uit en zal jij zeker over een uniek broodbakje beschikken. Wacht niet langer en schaf vandaag nog deze lunchbox bedrukt met wereldkaart aan!

 

Productbeschrijving

Lunchtrommel met wereldkaart

Lijsten en accessoires

Lijsten & Ophangsystemen

Je kunt jouw wereldkaart met of zonder lijst (Let op: alleen bij canvas) en met of zonder ophangsysteem (bij bijna alle producten) bestellen. Vaak valt het aan te raden om er een lijst of ophangsysteem bij te bestellen, omdat jouw wereldkaart er een stuk fraaier van wordt. Op deze pagina maken wij jou, door middel van foto’s en uitleg, duidelijk wat een lijst of ophangsysteem is en hoe dat er uit ziet.

Baklijst:

Een baklijst is alleen te bestellen bij een foto op canvas. Op bijgaande foto zie je een voorbeeld van de verschillende kleuren baklijsten. De baklijst is bij elk formaat canvas te bestellen in blank hout, wit of zwart.

    

 

Ophangsysteem glas:

Op onderstaande foto zie je hoe het ophangsysteem van onze foto op plexiglas eruit ziet. Zoals je ziet, worden de afstandhoudertjes aan de zijkant van de glasplaat bevestigd. Dit heeft als voordeel dat er geen gaten in de foto geboord hoeven te worden. 

 

Ophangsysteem aluminium:

Het ophangsysteem voor aluminium is voorzien van een plakstrip, een schroef en een plug. Het ophangsysteem is eenvoudig door jezelf te bevestigen en zodra je dat hebt gedaan, is de foto op aluminium van jouw wereldkaart eenvoudig op te hangen. Een kind kan de was doen!