Wereldkaart boodschappentas

€ 4,50

  Binnen 5 werkdagen verstuurd
  Haarscherpe afdruk van jouw wereldkaart
  Onze klanten geven ons een 9.3!

Altijd maar die grote boodschappentas meezeulen voor een kleine boodschap? Met de compacte wereldkaart boodschappentas zijn deze zorgen voorbij! Ongestoord en trendy boodschappen doen doe je met deze leuke boodschappentas. Kun jij ook niet wachten om jouw aankopen voortaan mee te dragen in deze tas? Dan kun je vandaag nog bestellen!

 

Productbeschrijving

Wereldkaart boodschappentas

Lijsten en accessoires

Lijsten & Ophangsystemen

Je kunt jouw wereldkaart met of zonder lijst (Let op: alleen bij canvas) en met of zonder ophangsysteem (bij bijna alle producten) bestellen. Vaak valt het aan te raden om er een lijst of ophangsysteem bij te bestellen, omdat jouw wereldkaart er een stuk fraaier van wordt. Op deze pagina maken wij jou, door middel van foto’s en uitleg, duidelijk wat een lijst of ophangsysteem is en hoe dat er uit ziet.

Baklijst:

Een baklijst is alleen te bestellen bij een foto op canvas. Op bijgaande foto zie je een voorbeeld van de verschillende kleuren baklijsten. De baklijst is bij elk formaat canvas te bestellen in blank hout, wit of zwart.

    

 

Ophangsysteem glas:

Op onderstaande foto zie je hoe het ophangsysteem van onze foto op plexiglas eruit ziet. Zoals je ziet, worden de afstandhoudertjes aan de zijkant van de glasplaat bevestigd. Dit heeft als voordeel dat er geen gaten in de foto geboord hoeven te worden. 

 

Ophangsysteem aluminium:

Het ophangsysteem voor aluminium is voorzien van een plakstrip, een schroef en een plug. Het ophangsysteem is eenvoudig door jezelf te bevestigen en zodra je dat hebt gedaan, is de foto op aluminium van jouw wereldkaart eenvoudig op te hangen. Een kind kan de was doen!